Sista maj 2013

Äntligen sista maj. Jag har väntat på sista maj sedan mitten av februari i år. Sista maj innebär att ett kapitel har kommit till sitt slut. Imorgon börjar jag på ett nytt. Stäng dörr, öppna ny :-). Vilken befrielse. Vilken känsla. Lätthet. Vemodet får jag lämna bakom mig.
 
 
Härliga underbara dag. Jag och Matilda har förstås hunnit varit uppe på åsen 1 h. Spatserat omkring och njutit av sista maj. Hem och kollat av tvätten som hänger på tork på balkongen, den var fortfarande fuktig. Frukost-smoothie. Och skickat ett mail till musei-chefen på det museum vi gör marknadsplan åt. Nu ska jag strax ta en kopp te och sätta mig vid skolarbetet, sen ska jag börja med min hemtenta i marknadsföring. Vidare blir det handling av mat, kattsand, yoga, meditation och lite städning idag.
 
Jag går i Spanien-tankar. Funderar på att ta jul-veckan i spanien. Jag och Magne. Det skulle vara härligt. Kanske finns det en bostad till mig i Spanien i framtiden? Skulle inte förvåna mig. Men nu är nu. De närmsta åren blir det bohuslän och ett arbete i hotell- och konferensbranchen :-). Inte illa det heller. Verkligen inte.
 
Ljuvlig Spanien-resa i september 2012
 
Den här dagen ska jag njuta extra av. Det är sista maj <3.