Mina närmsta 10 månader

Idag är det 2 veckor kvar av mitt sommarjobb här i Lysekil. Sen bär det av hem till Magne, Matilda och skola igen. Med nya krafter. På så många sätt. Jag ska sätta in nya rutiner med juicening bla. Spännande och utmanande. Men det kommer jag fixa haha.
 
Jag ska vara hemma i 7 veckor t o m 30 september för då påbörjar jag min 2:a lia-period. 10 veckor. Denna lia är tänkt att ge mig ett djupare perspektiv på ledarskap inom mötesindustrin. Gud, vad jag brinner för detta. Find yourself in the service of others. Under dessa 10 veckor ska jag också hjälpa mamma o pappa att flytta till sin nya bostad. De kommer få det skitbra där, rent ut sagt. Ett 70+ boende som är handikappanpassat. Jag kommer också fortsätta att sprida mitt budskap om att jag behöver ett litet hus på landet att flytta till.
 
 
I mitten av december är det dags att dra hemåt Västerås igen. Ringa mäklaren och lägga ut min lägenhet till försäljning. Skolarbete fram till jul. Julkryssning med Magne. Efter årskiftet påbörjas 10 veckors examensarbete, detta ska jag prata ihop mig med min Lia-plats. Det skulle ju vara bra att slå två flugor i en smäll. Lia-platsen får ett arbete utfört och jag har ett examensarbete att utföra. Denna tid som kommer vara till mitten av mars kommer jag också ägna mig åt att packa mitt hem och förbereda flytt till Bohuslän. Jag måste också fixa ett nytt boende till Magne eftersom han har 1 år kvar på gymnasiet.
 
I mitten av mars och 10 veckor fram är jag på min sista lia-period. Den kommer vara 10 veckor. Därefter, i mitten av maj, tar jag min examen :-). Vad som händer efter examen är lite oklart. Kommer jag flytta ner till bohuslän direkt? Eller kommer jag och Magne kunna dra till Australien på semester först? Min lägenhet måste ju också bli såld. Och jag måste hitta en ny bostad till mig. Här gäller det att tro, vara positiv och manifestera. Law of attraction. Allt kommer falla på plats. You bet! Haha.
 
 
 
Jaha, så här kommer min närmsta framtid se ut i stort. Sen börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Igen. I love my life <3.